مواد لازم :
١/۵ لیوان آرد
١/٢ قاشق چایخوری نمک
١/٢ لیوان آب
۱ قاشق چایخوری شکر
۱ قاشق چایخوری مایه خمیر فوری:
۱ قاشق چایخوری بهبود دهنده و یا یک هشتم ق چ بیکینگ پودر
١ قاشق غذاخوری روغن
فررا با حرارت ٢۵٠ درجه سانتیگراد ویا ۵٠ درجه فارنهایت روشن کنید.
طرز تهیه :
آرد ،شکر،نمک و مایه خمیر را در ظرفی بریزید.بهبود دهنده یا بکینگ پودر،آب و روغن رو هم اضافه کنید.ترکیب را باهم مخلوط کرده و ١٠تا ١۵ دقیقه ورزدهید.تا خمیری نرم ولطیفی بدست آید.توی ظرفی را چرب کرده وخمیر را در آن قرار دادهوسطع خمیر را هم کمی چرب کرده ،روی ظرف را با سلفون بپوشانیدودر جای گرم قراردهید.تا خمیر حجیم شود.سطح کار رو آرد پاشیه وخمیر را به ٨ قسمت تقسیم کنید.خمیر هارا در زیر یک نایلون قرار داده تا خشک نشود.سپس هر قسمت خمیر را با وردنه پهن کنید.( وردنه رو روی سمت راست خمیر قرار میدیم و ساعت گرد می چرخونیم. با دست خمیر رو بلند می کنیم و خلاف حرکت عقربه های ساعت کمی می چرخونیم و باز با وردنه ساعت گرد روش حرکت می کنیم تا پهن شه. اینقدر اینکار رو تکرار می کنیم تا خمیر اندازه یک وجب کاملا باز پهن شه.اگر این کار براتون سخته زیاد خودتون رو اذیت نکنید. هر جور راحتید پهنش کنید. اما این شیوه ایه که با اون همه پیتا ها عالی و یک تکه باد خواهند کرد.)خمیرها را روی شبکه فلزی فرطبقه وسط قرار داده ، وقتی دیدید که نون کاملا باد کرده و مثل بادکنک شد از فر خارج کنید.نان ها رو که از فر بیرون آوردید پف آن میخوابد.ولی نان دو لایه شده ووقتی که نان را از وسط به دو نیم کردید.نان دو لایه است ومیتوانید توی نان را با مواد دلخواه پر کنید.
موضوعات مرتبط: آموزش آشپزی ، نان، کیک و شیرینی خشک و تر ، ،
برچسبها:
آشنایی با روش تهیهی پلو سه رنگ
مواد لازم برای تهیه پلو سه رنگ
برنج سه فنجان
گوجهفرنگی چهار عدد
سینه مرغ یک طرف
ماست سه قاشق غذاخوری
پیاز دو عدد
پنیر پیتزا صد گرم
زعفران نصف قاشق چایخوری
آلو خورشتی دو عدد
تخممرغ سه عدد
روغن نصف فنجان
رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه یک دیس بزرگ از ”پلو قالبی سه رنگ“ خواهیم داشت......
موضوعات مرتبط: آموزش آشپزی ، پلو ، ،
برچسبها:
موضوعات مرتبط: عادات صحیح تغذیه ، تغذیه دانش آموزان ، تغذیه غلط ، ،
برچسبها:
غذاهای مقوی فصل سرما برای دانشآموزان
.jpg)
* در روزهای سرد، کلاه، شالگردن و دستکش فراموش نشود
تسلیمی افزود: برای تقویت سیستم ایمنی در مقابل بیماریهای فصل به ویژه سرماخوردگی ویروسی، آنفلوانزا و آنژینهای چرکی بر شستن دستها و عدم تماس دستهای نشسته با دهان توصیه میشود و لازم است دانشآموزان از وسایل شخصی دیگران استفاده نکنند و از کلاه، شال گردن و دستکش استفاده شود.
وی اضافه کرد: دانشآموزان در هنگام سرفه و عطسه از دستمال مقابل صورتشان استفاده کنند؛ به دلیل اینکه این بیماریها بسیار مسری هستند و در صورت ابتلا با نظر پزشک در منزل استراحت کنند و در مدرسه حضور نیابند.این کارشناس آموزش سلامت یادآور شد: در مناطقی که بارش برف آغاز شده است، دانشآموزان از قرار گرفتن در هوای آزاد و محیط برفی برای مدت زیاد خودداری کنند؛ چرا که به دلیل انعکاس اشعه از برف به چشمها باعث سوختگی و آسیب دیدگی چشم میشود و تأکید میشود از خوردن برف نیز خودداری شود.
موضوعات مرتبط: تغذیه در دوران های مختلف ، تغذیه دانش آموزان ، ،
برچسبها:
برچسبها:

















































