خودتان را از ویروسهای دیگران دور کنید:
یکی از روشهای مفید و مؤثر برای پیشگیری از بیماریهای فصل سرما این است که دستها و صورتتان را با آب گرم و صابون شستوشو دهید؛ اگر خارج از منزل هستید یک شیشه حاوی روغن اکالیپتوس همراه داشته باشید؛ این روغن خواص ضدمیکروبی فوقالعادهای دارد.
خودتان را گرم نگه دارید:
زمانی که ویروسی وارد بدن میشود سرما میخورید و در این زمان دمای بدن پایین میآید؛ در این صورت لازم است که به سرعت دمای بدنتان را بالا ببرید تا قدرت سیستم ایمنی بدن بالا برود.هیچ چیز مانند خوردن یک نوشیدنی ....
موضوعات مرتبط: تغذیه و بیماری ها ، ،
برچسبها:
دکتر غلامرضا کردافشاری متخصص طب سنتی توصیه های درمانی طب سنتی برای بهبود علائم سرماخوردگی را بیان کرد. شرح این مطلب به نقل از خبرگزاری فارس در اینجا آمده است:
استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مورد درمان و بهبود دردهای ناشی از سرماخوردگی با استفاده از طب سنتی گفت: در این دوران غذاهای چرب، شور و غلیظ نباید خورد و در مقابل باید بخورات و بوییدنیهایی مانند سیاهدانه و بابونه مصرف کرد.به گزارش فارس، غلامرضا کرد افشاری گفت: زکام و نزله دو بیماری نزدیک به هم هستند. چون دلیل پیدایش هر دو یکی است یعنی در هر دو ریزش مایعات و رطوبات از مغز وجود دارد. به عبارتی ریزش و فرود آمدن ضایعات و فضولات رطوبی از جلوی مغز به سمت پایین اگر به سوی منافذ بینی باشد، زکام و اگر به سمت حلق باشد، به آن نزله ....
موضوعات مرتبط: تغذیه و بیماری ها ، ،
برچسبها:
سندرم پاهای بی قرار اختلالی است که با احساس مور مور شدن در عضلات پا مشخص می شود. این اختلال می تواند بدون دلیل یا این که ثانویه به مشکلاتی مثل فقر آهن - نارسایی کلیه - دیانت یا حاملگی باشد. فرد مشکلی را در یک یا هر دو پایش احساس می کند که نمی تواند به درستی آن را توصیف کند. افراد مبتلا این احساس را مورمور شدن، احساس برق در پاها، احساس بی قراری، احساس خارش زیر پوست، احساس حرکت حشره زیر پوست و... توصیف می کنند. این احساس ناخوشایند باعث می شود که فرد مجبور شود پاهایش را تکان دهد و با تکان دادن پاها تا حدی احساس راحتی کند. بعضی بیماران می توانند مدتی در .....
موضوعات مرتبط: تغذیه و بیماری ها ، ،
برچسبها:
همه بیماریها كه قرار نیست با داروهای شیمیایی درمان شوند. انسان در طبیعت بوجود آمده است و طبیعت نیز درمان بسیاری بیماریهای انسان را به عهده دارد. با کمی دقت میتوان دریافت که درمان تمام بیماریهای انسان در گیاهان موجود در طبیعت هم وجود دارد. امیدواریم که با استفاده از این داروهای گیاهی، زندگی با نشاط و طولانی را تجربه کنید.
عرق گیاهی اسطوخودوس (مفرح اعصاب): رفع اضطراب، ضد تشنج، آرام بخش، خواب آور، تقویت کننده مغز و اعصاب.
عرق گیاهی شنبلیله (دیابت): علاج قند خون از راه فعال کردن لوزالمعده و تولید انسولین طبیعی.
عرق گیاهی شوید (چربی سوز): پایین آورنده کلسترول، تری گلیسیرید خون و چربیهای زائد.
عرق گیاهی برگ زیتون (فشار خون): پایین آورنده فشار خون، فیبرینولیتیک، کنترل آرتیمیهای قلبی.
عرق گیاهی شیرین بیان (زخم معده): ضد اسپاسم ضد ترشح اسید معده، رفع .............ادامه مطلب
موضوعات مرتبط: عادات صحیح تغذیه ، خواص میوه جات و سبزیها ، تغذیه و بیماری ها ، ،
برچسبها:
لیموشیرین، میوه ای سرشار از ویتامین های B۳، C،A و B۱ است. این میوه همانند بیشتر میوه ها دارای خواص زیادی است.
▪ مصرف روزی یک عدد لیموشیرین ۱۰۰درصد ویتامین C موردنیاز بدن را تامین می کند.
▪ در کاهش وزن موثر است و تشنگی را رفع می کند.
▪ خاصیت سم زدایی دارد.
▪ ویتامینC موجود در آن از بروز سرطان پیشگیری می کند.
▪ ناراحتی معده را برطرف می کند.
▪ منبع عالی پتاسیم است، بنابراین اسهال و اسهال خونی را درمان می کند.
▪ فیبر موجود در آن از بروز یبوست پیشگیری می کند.
▪ ویتامین C لیموشیرین مانع از بروز بیماری لثه می شود.
▪ اسید فولیک موجود در لیموشیرین، در پیشگیری از کم خونی نقش موثری دارد.
▪ پتاسیم آن از بروز بیماری قلبی عروقی پیشگیری می کند.
▪ از آن جا که حجم زیادی از لیموشیرین را آب تشکیل می دهد، خاصیت ملین و ادرارآور دارد.
▪ مصرف این میوه برای رفع سرماخوردگی، گلودرد و آنفلوآنزا مفید است.
▪ عضله بدن را تقویت می کند و ضدعفونی کننده بدن است.
▪ به علت دارابودن کلسیم بالا در جلوگیری از پوکی استخوان به ویژه در زنان نقش موثری دارد.
موضوعات مرتبط: خواص میوه جات و سبزیها ، تغذیه و بیماری ها ، ،
برچسبها:
خستگی دست از سرتان بر نمیدارد؟ احساس کمخونی میکنید؟ موهایتان ضعیف شده و میریزد؟ ناخنهایتان شکننده شده است؟ طبق آمارهای جهانی خانمها در طول زندگیشان حداقل یک مرتبه دچار کمبود آهن میشوند. کمبود آهن نیز به آنمی یا همان کمخونی منجر میشود. اگر طرفدار داروهای طبیعی و گیاهی هستید بهتر است به سراغ گیاه گزنه بروید.
علائم کمخونی چیست؟
* خستگی زیاد
* کاهش تمرکز ...
موضوعات مرتبط: عادات صحیح تغذیه ، تغذیه و بیماری ها ، تغذیه و فشار خون ، ،
برچسبها:
زنجبیل، انرژیزاست. مشکلات گوارشی، خستگی، حالت تهوع و یبوست را برطرف میکند، ضدالتهاب است و ... زنجبیل حاوی خواص بیشماری است. فرقی نمیکند که تازه، خشک و یا به صورت پودر باشد. این گیاه تند و تیز انرژی زا است، مشکلات گوارشی، خستگی، حالت تهوع و یبوست را برطرف میکند، ضدالتهاب است و غیره.
اگر میانهی خوبی با زنجبیل ندارید حتماً این مطلب را بخوانید قول میدهیم که نظرتان عوض میشود.
1. زنجبیل: ضدالتهاب طبیعی
زنجبیل همیار فوقالعاده ای برای تسکین التهابها و دردهایی مثل روماتیسم و سردرد است. به خاطر این که .....
موضوعات مرتبط: عادات صحیح تغذیه ، خواص میوه جات و سبزیها ، تغذیه و بیماری ها ، تغذیه و فشار خون ، ،
برچسبها:
موضوعات مرتبط: تغذیه و بیماری ها ، تغذیه و دیابت ، ،
برچسبها:
این بیماری به اندازه ای نرم و آرام در بدن افراد رخنه و سلامت آنها را درگیر می کند که به گفته دکتر اسدالله رجب رییس انجمن دیابت ایران و طبق برآورد فدراسیون بین المللی دیابت 48درصد افراد در منطقه خاورمیانه ازجمله کشور ما دیابت بدون تشخیص دارند و یا به عبارتی از هر 2 نفر 1 نفر از بیماری خود بی خبر است.
وی در مورد وضعیت این بیماری در کشور به ایرنا گفت: طبق این آمار در آفریقا 62 درصد، در منطقه پاسفیک 54 درصد، در منطقه شرق آسیا 49 درصد، در اروپا 36 درصد، در آمریکای جنوبی 24 درصد و در آمریکای شمالی و مرکزی 27 درصد افراد از بیماری دیابت خود بی خبرند.
بنا به گفته رییس انجمن دیابت در ایران روزانه 500 نفر به جمع دیابتی های کشور ما افزوده می شود و از آنجایی که حدود هفت میلیون نفر معادل 10 درصد از جمعیت ایران مبتلا به دیابت نوع 1 و نوع 2 هستند، می توان گفت که نیمی از این افراد از دیابت خود اطلاع ندارند.
رجب با این برآورد که حدود 200 تا 300 هزار نفر سالانه به تعداد دیابتی های کشور اضافه می شود، گفت: بخشی از این افراد به علت مراجعه نکردن به موقع به مراکز پزشکی تا مدت ها از بیماری خود اطلاع ندارند.
دیابت چیست؟
دیابت شامل دیابت نوع 1 و دیابت نوع 2 است.
دیابت نوع 1 در اثر کمبود و یا نبود انسولین در بدن بوجود می آید بنابراین افراد مبتلا به دیابت نوع 1 باید انسولین دریافت کنند. این نوع دیابت که به آن دیابت جوانی نیز میگویند بیشتر در کودکان و نوجوانان دیده میشود.
دیابت نوع 2 در اثر اختلال کار انسولین در افراد بزرگسال رخ می دهد و افراد مبتلا به این نوع از دیابت اغلب توان کنترل بیماری خود را از طریق ورزش و رژیم غذایی مناسب دارند.
طبق آمارهای جهانی 90 درصد بیماران دیابتی جهان مبتلا به دیابت نوع 2هستند.
همچنین دیابت حاملگی نیز به طور ناگهانی در زمان بارداری بروز می کند که طبق آمارها بین 2تا 7 درصد از زنان باردار در جهان به این نوع از دیابت مبتلا می شوند.
** انجام آزمایش های دوره ای برای تشخیص به موقع دیابت
رییس انجمن دیابت ایران در پاسخ به این سوال که آیا لازم است همه افراد برای تشخیص به موقع ابتلای احتمالی خود به دیابت آزمایش های دوره ای انجام دهند، گفت: تمام افراد جامعه نیازی به انجام آزمایش های دوره ای برای تشخیص ابتلا به دیابت ندارند.
رجب با بیان اینکه انجام اینگونه آزمایش ها برای تمام افراد جامعه هزینه مالی زیادی بر کشور وارد می کند، افزود: به عنوان نمونه طبق برآوردی که در آمریکا انجام شده، مشخص شده است که اگر قرار باشد تمام افراد جامعه به صورت دوره ای آزمایش تشخیصی دیابت را بدهند، بیش از 49 میلیون نفر باید از نظر دیابت مورد آزمایش قرار گیرند که هزینه زیادی برای این کشور دربردارد.
وی ادامه داد: آنها به این نتیجه رسیدند که برای کاهش هزینه ها تنها برای افرادی که در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند، آزمایش های دوره ای انجام دهند.
رجب در مورد افراد در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار دارند، گفت: کسانی که در خانواده خود یکی از بستگان درجه یک آنها مانند مادر، پدر، خواهر یا برادر مبتلا به دیابت است، افراد دارای اضافه وزن یا چاقی مفرط، فشارخون و چربی خون بالا، افراد بی تحرک، افرادی که دخانیات مصرف می کنند، افرادی که استرس روزانه زیادی دارند، زنان باردار که در دوران بارداری نوزادان بالای 4 کیلو به دنیا آورده اند یا سقط های مکرر داشته اند و کهنسالان در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند.
به گفته وی، این دسته از افراد باید بعد از 30 سالگی به صورت دوره ای آزمایش های تشخیصی دیابت را انجام دهند؛ اگر قندخون آنها بالا نبود بر اساس میزان قندخون و بنا به تشخیص پزشک به آنها توصیه می شود که هر 6 ماه، یک سال و یا 3 سال یکبار برای انجام آزمایش ها مراجعه کنند.
** تغییر شیوه زندگی
برای پیشگیری از دیابت نوع 2 باید از عواملی مانند سکون و نداشتن تحرک جسمی، مصرف موادغذایی نامناسب مانند غذاهای آماده (فست فودها)، کار و زندگی در محیط های استرس زا اجتناب شود.
همه خواهان سلامت و داشتن وزن و اندام مناسب هستند اما برای رسیدن به این خواسته بدون تغییر شیوه زندگی، همان روند همیشگی را ادامه می دهند؛ این درحالی است که باید سعی شود افراد این تغییر رفتار را در خود به وجود بیاورند.
رییس انجمن دیابت ایران با بیان اینکه متاسفانه کم توجهی عمومی در کشور به اصل تغییر شیوه زندگی وجود دارد، اظهار داشت: افراد در خطر که در آزمایش های دوره ای دیابت آنها تشخیص داده می شود ابتدا باید در روند زندگی خود تغییر ایجاد کنند چراکه در مراحل اولیه نیازی به مصرف دارو ندارند و با همین تغییر شیوه زندگی می توانند بیماری خود را برطرف کنند.
رجب افزود: به عنوان نمونه افراد چاق ابتدا باید وزن خود را کنترل کنند، افراد در معرض استرس باید استرس ها را برطرف کنند، افراد سیگاری باید مصرف دخانیات را ترک کنند و به این ترتیب عوامل خطر را کاهش دهند.
** لزوم مراقبت های پزشکی برای افراد دارای قندخون بالای 101 میلی گرم درصد
متخصص دیابت گفت: اگر قندخون ناشتای فردی کمتر از 100 باشد، دیابت ندارد و نیازی به کنترل و پیگیری نیست اما اگر حتی قندخون فردی 101 باشد، باید تحت نظر پزشک قرار گیرد.
رجب افزود: اگر قندخون ناشتای فردی بین 100 تا 125 باشد و 2 ساعت بعد بین 140 تا 200 قرار گیرد، تحمل گلوکز او مختل است؛ اینگونه افراد یا در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار دارند و یا ممکن است دیابت پنهان داشته باشند و باید درمان شوند.
وی ادامه داد: افرادی که در گروه خطر نیستند نیازی به کنترل ندارند ولی از آنجایی که شیوع دیابت نوع 2 در کشور ما از حدود سن 40 سالگی است، بهتر است افراد سالم برای تشخیص و پیشگیری به موقع ابتلای احتمالی به دیابت هر 3 سال یکبار آزمایش ها را انجام دهند؛ چراکه طول عمر نیز از عوامل بروز دیابت نوع 2 است و ممکن است کارکرد لوزالمعده نیز مانند سایر اندام بدن با افزایش عمر کاهش یابد.
به گفته وی به دلیل افزایش سطح بهداشت عمومی در کشور، طول عمر افراد نیز افزایش یافته است و به همین نسبت تعداد افراد مبتلا به دیابت بر اثر کهولت سن نیز در کشور ما روبه افزایش است و افراد میانسال باید به این مساله توجه داشته باشند.
موضوعات مرتبط: تغذیه و بیماری ها ، تغذیه و دیابت ، ،
برچسبها:

















































