سومین همایش سالانه انجمن تغذیه امریکا (کنگره خاورمیانه) در تاریخ 19 تا 21 فوریه 2014 (30 بهمن لغایت 2 اسفند 92) در امارات متحده عربی، دوبی برگزار خواهد شد. محورهای این همایش شامل موارد زیر میباشد:
غذا و سرطان
دستورالعملهای تغذیهای
واکنش مغز به سطح مواد مغذی در بدن و بیماریها
ویتامین D و دیابت
غذاهای رژیمی و شیرینکنندههای مصنوعی
نوشیدنیهای گازدار بدون قند
ویتامین E و قلب
رزیم غذایی مدیترانهای
مکملیاری و غنی سازی مواد غذایی
تغذیه و چاقی
اصلاح رفتارهای تغذیهای
تغذیه درمانی در بیماری دیابت
امگا3
غلات و بیماریهای قلبی و عروقی
تغذیه بیمارستانی
تغذیه بعد از اعمال جراحی چاقی
شکلات و سلامتی
بحث در خصوص نمک
چربی غذایی و بیماریهای قلبی و عروقی (آیا خوردن هر روز تخم مرغ مناسب است؟)
فیبر غذایی (چه مقدار مناسب و چه مقدار بیش از نیاز است؟)
در این همایش دکتر مجید حاجی فرجی، رئیس انجمن تغذیه ایران و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور نیز سخنرانی خواهند داشت.
برای دریافت بروشور همایش کلیک کنید
موضوعات مرتبط: ، ،
برچسبها:
1. سس یا رب گوجه فرنگی:
مردانی که از گوجه فرنگی، سس و یا رب گوجه فرنگی به مقدار زیاد استفاده می کنند، از خودشان در برابر بیماری سرطان پروستات محافظت می کنند. به عبارت دیگر مردانی که 2 تا 4 بار در هفته از گوجه فرنگی و فرآورده های آن استفاده می کنند، نسبت به سایر مردان به میزان 35 درصد کمتر به بیماری سرطان پروستات مبتلا می شوند.
لیکوپن، کاروتنوئیدی است که در گوجه فرنگی به مقدار فراوان یافت می شود. این ماده مغذی در سس گوجه فرنگی بیشتر از خود گوجه فرنگی در دسترس بدن قرار می گیرد. آب گوجه فرنگی نیز این خاصیت را ندارد، زیرا لیکوپن برای اینکه جذب بهتر و بالاتری داشته باشد، باید همراه با چربی یا روغن و به صورت پخته شده، مصرف شود..
2. تخمه كدو
مصرف نصف استكان تخمه كدو در روز نيمي از نیاز روزانه مردان را به روی تأمین می کند. روی یک ماده مغذی و.................
موضوعات مرتبط: ، ، ، ، ،
برچسبها:
مادران جوان، بهخصوص اولزاهایی که فرزند دختر دارند، توجه داشته باشند سلیقههای غذایی غیرمتعارف و عادات غذایی و ریزهخواری (بهخصوص گرایش به هلههوله و مزههای شور و شیرین و ترش و پرچربی) را به فرزند خود منتقل نکنند. باور کنید گرایشهایی با 8 تا 10 بار تکرار برای تمام زندگی شکل گرفته و فرزندتان در تمام عمر از دست آنها رهایی نخواهد یافت. متاسفانه، این انحراف ذائقه از طعم طبیعی غذاها محدود به فرزندتان نخواهد بود، بلکه عیناً و بهطور کامل به نوه آیندهتان نیز منتقل و دوره باطلی ایجاد خواهد شد که برای اجتناب از تبعات آن باید از همین امروز چارهای اندیشید که فردا خیلی دیر است.
و- وسواس شما مادران جوانسال و اصرار بیش از اندازهتان به خوراندن بیش از حد غذا به کودکتان دو نتیجه به بار خواهد آورد:
الف- انزجار دائمی و نفرت کودک شما از ................
موضوعات مرتبط: ، ، ، ،
برچسبها:
اکثرا مادران از اینکه فرزندشان تنها یک نوع غذا می خورد و طعم های جدید را نمی پذیردشکایت دارند برای اینکه کودکتان همیشه یک نوع غذا میخورد و مزه کردن طعمهای جدید را رد میکند.... شما از خودتان میپرسید، چگونه میتوانم به او یاد بدهم طعمهای جدید را هم تجربه كند؟ اینهم چند راه حل....
این والدین هستند که باید فرهنگ غذا خوردن را به فرزندشان آموزش بدهند، حالا میخواهد غذا خوردن برای لذت بردن از غذا یا برای دور هم بودن با خانواده در این لحظات خوب.... و یا فقط برای غذا خوردن باشد.
یک کودک نیازدارد با یک طعم جدید آشنا شود
اگر او از غذای جدید ، بخاطر طعم یا رنگ و یا بوی آن غافلگیر شده خوب است در مورد غذایی جدید با او حرف بزنید. اجبارش نکنید. اما .........................
موضوعات مرتبط: ، ، ، ، ، ،
برچسبها:
هنگامیکه صحبت از ترکیبات ارگانیک به میان میآید بیشتر ما به یاد میوهجات و سبزیجات ارگانیک میافتیم اما در دنیای امروز ترکیبات ارگانیک میتواند طیف وسیعی از مواد را شامل شود که شاید مهمترین آنها سموم ارگانیک است زیرا شواهد زیادی در دست است که نشان میدهد سموم شیمیایی با احتمال ابتلا به برخی بیماریها مخصوصا بیماری پارکینسون در ارتباط است.
رد پای سموم شیمیایی در بیماری پارکینسون
تحقیقات اخیر نشان میدهد استفاده از بعضی مواد و شغل های مرتبط با آن می تواند ..........
موضوعات مرتبط: ، ، ، ، ،
برچسبها:

















































